Samen investeren

Samen investeren in vooruitgang, dat is ons doel. Een duurzame samenwerking tussen cliënt en adviseur staat centraal, waarbij vertrouwen de belangrijkste bouwsteen is. Terwijl u zich concentreert op uw onderneming, pakken wij uw financiële vragen en onzekerheden aan. De aandacht gaat uit naar snelle opeenvolgende veranderingen van het huidige tijdsbeeld. Niet alleen op de dag van morgen, maar ook op de dag van de nabije toekomst.

Wij, partners Peter Aniba AA en René Heijblom RA, hebben in 2014 besloten om onze expertise te bundelen in AHC Accountants. Wij beschikken over een ruime ervaring in de samenstel- en controlepraktijk, met name ten behoeve van het Midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitorganisaties. Dit in combinatie met de opgedane werkervaring bij de Big Four advieskantoren, maakt dat wij de taal van de ondernemer kunnen begrijpen en vertalen.

Grote variëteit diensten

Op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van uw onderneming, bieden wij u een grote variëteit aan fiscale en financiële diensten en adviezen. De combinatie van onze hoogwaardige kwaliteit, de kleinschaligheid van de organisatie en de beschikking tot een groot netwerk van samenwerkende specialisten, vormt de basis van onze dienstverlening.

Ons duurzame bedrijfsproces is gericht op vooruitgang, ook als dat betekent dat u tijdig minder positieve maatregelen moet nemen. Vooruitgang heeft in onze visie dus meerdere dimensies, maar is altijd gebaseerd op het gebruik van gezond en logisch verstand waarmee je tot het beste eindresultaat komt om verder te groeien.